Packning


Så här såg det ut hemma hos mig när det var dags att packa alla varor och varuprover jag samlat på mig. Korgarna från ”Chikumbuso” var ju lättpackade, bara att vika ihop. Speglarna med kapsyler fick jag slå in ordentligt och lika så alla ”monkey orange” produkter som ju dessutom är runda och därmed ännu knepigare att packa. Efter många ompackningar fick jag till sist ner allt i två stora kartonger som jag nästa dag körde till postkontoret i Kabwe. Det är nog inte ofta som folk skickar så stora paket för alla på postkontoret var väldigt nyfikna på innehållet. De var så hjälpsamma så, de hjälpte mig att tejpa till och jag fick absolut inte lyfta när paketen skulle vägas (trots att jag, med min makes hjälp, släpat in paketen från bilen). Tillslut kom så försändelsen iväg, och det känndes snudd på högtidligt, första lasset från Zambia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s