Kramgoa elefanter

Kramgoa elefanter

En hel hög av dessa goa mjukisdjur hade jag hemma hos mig, men bara tills det var dags att packa ner alla elefanter, apor, zebror mfl, och skicka dem till Sverige (hade gärna behållt några…). Några dagar tidigare hade jag hämtat alla dessa färgglada djur på en gård strax utanför Lusaka, Zambia där Little Ndaba har sin bas. Dit kommer kvinnor från närliggande byar för att tillverka vackra och fantasifulla leksaker. Just den här dagen var alla kvinnor på plats och när jag kom var de i full färd med att packa i ordning alla 90 (!) mjukisdjur. De var så glada att tillslut få skicka iväg sina handstickade kreationer, och jag kan tro att de även var lättade! Kvinnorna vinkade glatt efter oss och nu sitter deras alster i Sverige, så långt ifrån deras byar, och väntar på att få nya hem!

 

1 thought on “Kramgoa elefanter

  1. I have noticed you don’t monetize yawamanews.com, don’t waste your traffic,
    you can earn additional cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for more info simply
    search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s