Hushållsrullehållare del 2

På hemsidan säljer vi en del produkter som är gjorda av en frukt som kallas ”monkey orange”. Den ser mycket riktigt ut som en apelsin, men skalet är hårt och när det är torkat blir det nästan som trä. Vi har bollat många idéer med Mr Mwandila som driver det lilla företaget och han är väldigt tacksam när man kommer med förslag på nya produkter. Så vi tänkte att det kanhända skulle kunna bli en hushållsrullehållare (det där långa ordet igen…) av dessa frukter. Jag mejlade över en egenhändigt nerplitad skiss och förklarade min tanke. Tyvärr blev det en miss i kommunikationen och när jag sen fick en bild av provet var den enligt toarulle mått.. Dessutom blev hela konstruktionen för lätt, eftersom de torkade frukterna är ihåliga, så någon pappersrulle kunnde den inte hålla upp. Så den designen har lagts på is tills vidare. Och vi har fortfarande ingen hushållsrullehållare i vårt sortiment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s