En röd handväska

Susanne Duffy on Squidoo has a passion for red handbags. She describes them as being  a necessity in every wardrobe. No fashion item could be more versatile. The rich vibrant colour is bold, sexy and fun on a young woman and dramatically elegant for the mature woman.

A red handbag livens up any outfit, casual or formal, from jeans and sweater to the classic black frock. It turns an outfit from plain to chic. Red grabs attention. It signals a call to action. Red suggests speed combined with confidence and maybe a dash of danger. Red is stimulating and appetising.

Once red was reserved exclusively for the rich nobility, only to be worn by Kings, Cardinals and Emperors. Now we can all use red – and what better way to flaunt a colour of power than in a delectable handbag.You only need a splash! A little bit of red goes a long way ……..

Savannahome has THE PERFECT RED  BAG to complete your wardrobe.

This small classic bag is hand-made  by Jackal and Hide, a small producer in Zambia. Bags  are skillfully crafted from Zambian cowhides from cattle raised on the plains of Central Africa.  The Alix bag has an outer side phone pocket and buckle detail. It has a zip closure and inside slip pockets. It has a 100% Cotton inner lining handprinted by Tribal Textiles.

Röd läderväska

Röd läderväska

Other red bags in the Savannahome range

Röd mockaväska

Röd mockaväska

Safari Shoulder Bag

Safari Shoulder Bag

 

Sunflower Red Large Tote

Sunflower Red Large Tote

Susanne Duffy på Squidoo har en passion för röda handväskor. Hon beskriver dem som en nödvändighet i varje garderob. Ingen modevara kan vara mera användbar. Den rika levande färgen är stark, sexig och rolig på en ung kvinna och dramatiskt elegant för den mogna kvinnan.

En röd handväska livar upp varje plagg, till vardag eller fest, från jeans och tröja till den klassiska svarta klänningen. Det lyfter ett plagg från vanlig till chic. Rött drar uppmärksamhet. Det uppmanar till handling. Rött signalerar fart, kombinerat med självförtroende och lite fara. Rött är stimulerande och aptitretande.

Förr var röd  reserverad för den rika adeln, enbart för att bäras av kungar, kardinaler och kejsare. Nu kan vi alla använda rött – och vilket bättre sätt att stoltsera en färg av makt än i en ljuvlig handväska.

Savannahome har DEN PERFEKTA RÖDA VÄSKAN att komplettera din garderob.

 

Related links

http://www.fabsugar.com/Fashion-Week-Parties-Pictures-24772325

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s