Smyckesdesign av papper och kohorn från Afrika

Nakate sommarsmycken

Afrikanska etniska smycken

Afrikanska etniska smycken

Afrikanska, Etniska och Etiska Smycken

Nu lanserar Savannahome stolt sitt nya etiska sommarsmycken från Nakate.  Smykesdesign av papper och kohorn,  material som vanligtvis bara slängs. Afrikanska, Etniska, färgglada och trendiga armband, halsband och örhängen. Nakate återbruks smyckesdesign är tillverkad av kvinnor i ett avlägset del av Uganda med fair trade principer som grundläggande värdering i tillverkningen. Nakate brinnner för att stärka kvinnans roll i samhället.  De vill stärka hantverkarna så att de har makt att göra egna val vad gäller, ekonomin, utbildning av barn och hur du sparar och spenderar sina pengar. Hantverkarna av dessa afrikanska och etniska smycken ska kunna ser sig själva som formgivare och entreprenörer.

När du köper afrikanska smycken av oss tar du en bit av Afrika med dig. Frågan vi ställer är …Vart tar du med dig Afrika i sommar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s