Hälsningar från Chankwakwa farm

Här kommer en hälsning från gården Chankwakwa i Zambia! Vi är väldigt glada att se våra soltorkade mango på SavannaHome.se och det ska bli spännande att se om folk köper! Chankwakwa är som ni kan läsa på hemsidan inte bara producenter av mango, Chankwakwa är en stor bongård med många järn i elden. Det har varit mitt hem sedan 2005 då jag gifte mig med sonen i familljen. Här kommer några bilder. Trevlig helg och glad Alla hjärtans dag! /Elina

IMG_2455Majsen växer så det knakar nu under regnperioden.

IMG_2451Plantor (apelsin- och citronträd) drivs upp i återvunna tetrapak.

IMG_1691Frigående värphöns.

IMG_0451Små nyfikna griskultingar.

1 thought on “Hälsningar från Chankwakwa farm

  1. Vi lever i samma värld, men här är det -4 grader. Förstås varmt för årstiden, 6 timmar sol de dagar den är framme, Skare som snart bär även mig tidigt på morgonen. Roland och Leila var här för ett par veckor sedan och då åt vi av era torkade mangos och tomater+ nshima. En riktig Zambiaafton. Härligt. Hoppas att Ni nu får Era mangos sålda. Grisarna lär det väl inte vara problem med. I Sverige får man dem inte slaktade på vissa orter än mindre sålda till det pris man vill ha. Det är den fria marknaden som alla vill ha. De små slås ut för de kan inte producera med de lagar som finns till ett pris som tillräckligt många konsumenter vill betala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s