Design Indaba Cape Town

Inspirerad efter en lång dag på Design Indaba Expon här i Cape Town. Jag har länge velat besöka Indaban för att inspireras av den fantastiska kreativa design som finns här. En riktig bra blandning där traditionellt möter nytt, gammalt möter nytt och syd möter nord. Dessutom enormt roligt att  personligen få träffa kreatörerna bakom våra virkade änglar och tomtar samt våra fantastiska tvättkorgar.

Mina  personliga favoriter.

image

Väskor av papper

image

Kuddfodral av plastsäk

image

Handgjort keramik

image

Korgar från Design Afrika

image

This entry was posted in african products by NICKY. Bookmark the permalink.

About NICKY

I was raised on a farm in Zambia. My Dad comes from Kalix in Sweden and my mother from what used to be a small village outside of Lusaka. I first moved to Sweden to study business. My experience and lessons learned today are from international business and development work primarily in Southern Africa but also from my passion for Africa, its people and vast craftsmanship.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s